Plint op school

Wie heeft er op school, tijdens een saaie les, niet zitten staren naar poëzie aan de wand? (Recensie in Trouw).

Onze posters sieren veel klaslokalen in Nederland en Vlaanderen. Of, zoals Vrouwkje Tuinman schreef toen we haar toestemming vroegen om een gedicht van haar in het fonds op te nemen: ‘Wat heerlijk! Zoals half Nederland, vermoed ik, ben ik opgegroeid met Plintposters in de klas. Ik hoopte al best lang dat er een keer ‘iets’ van mij kwam.  Groeten Vrouwkje’.

Dus. 

Hoor bij die helft en hang een poëzieposter van Plint in de kamer of klas. Met onze posters wordt een klas een inspirerende lees- en leeromgeving. We maken ieder jaar nieuwe poëzieposters. Zes daarvan zijn geschikt voor de basisschool. Deze poëzieposters zijn gemaakt voor lezers vanaf 7 jaar, maar dat zien we ruim -  ze kunnen mee tot je 107e. We maken ook posters voor het voortgezet onderwijs.  

Alle posters zijn los te koop, maar een abonnement is makkelijker en veel voordeliger. Voor € 40 heb je in iedere klas een mooie poster en een inspirerende leesomgeving. En als een poster even hangt, heeft het de tijd. Wordt het eigen. Het blijft hangen en er komen mooie dingen van. Misschien wordt er iemand dichter, zoals Vrouwkje ;-)   

abonnement

Abonnees krijgen ieder jaar 6 prachtige spiksplinternieuwe poëzieposters per post. Een abonnement op een serie van 6 poëzieposters kost € 40

een korting van meer dan 50% op de losse verkoopprijs.  

Leuk? 

Abonneer je dan nu. Regel het met een paar muisklikken hier.