Voorwaarden abonnementen

Abonnementen

  • Alle abonnementen worden ieder jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan alleen schriftelijk, om misverstanden te voorkomen. Een mail naar hallo@plint.nl is ook goed. Vermeld bij de opzegging de volledige adresgegevens. Let er goed op dat je een ontvangstbevestiging van ons ontvangt. Het is handig om die ontvangstbevestiging ook nog even te bewaren. Er gaat wel eens iets mis in de digitale wereld – als je geen mail terug krijgt, is de kans groot dat je mail niet is aangekomen en de opzegging dus ook niet.  
  • Opzeggen met terugwerkende kracht gaat niet, je zegt altijd op per eerstvolgende mogelijkheid. Een posterabonnement moet uiterlijk eind juni worden opgezegd, een abonnement op DADA of DICHTER – na de eerste abonnementsperiode – uiterlijk 3 maanden voor het volgende nummer verschijnt.
  • Op onze site, in de nieuwsbrief, op Facebook en achterin ieder tijdschrift staat wanneer de volgende editie van het tijdschrift verschijnt. Als je deze niet ontvangen hebt, horen we het graag binnen 3 maanden na de verschijningsdatum, alleen dan kunnen we kosteloos een nieuw exemplaar opsturen. Na deze periode wordt het lastig voor ons om te achterhalen waarom iets niet is bezorgd. Ontbreekt er een nummer? Mail het even naar hallo@plint.nl of bel 040 245 4001

Copyright

  • Op alle uitgaven rust copyright en beeldrecht: van de dichter, van de kunstenaar, de vormgever en Plint. Het is hun werk en daar mag je niet zo maar iets mee doen – ook niet voor een eigen site en ook niet voor het onderwijs. Het zijn vaak heel aardige mensen dus laat het even weten als je plannen hebt – dan regelen we het netjes. Ook de inhoud van deze site www.plint.nl is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Plint.