Abonnement poëzieposters

Poëzieposters
Op onze poëzieposters worden de mooiste, beste en leukste gedichten gecombineerd met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren. We maken de poëzieposters voor alle leeftijden. Er zijn posters voor beginnende lezers vanaf 7 jaar die met gemak meegaan tot je 107e. Op een of twee poëzieposters staan altijd korte gedichten zonder moeilijke woorden - die zijn bedoeld voor beginnende lezers. Er zijn poëzieposters voor kinderen of voor mensen jong van geest - ook zijn er poëzieposters die wat serieuzer en diepgaander van aard zijn. De posters voor 14 jaar en ouder zie je hier. Een abonnement sluit je hier af. 

Neem een abonnement met 50% korting
Een poëzieposter kost € 13,50. Je kunt je ook abonneren op een serie poëzieposters. Dan krijg je ieder jaar, voor het begin van de Kinderboekenweek, 6 prachtige spiksplinternieuwe poëzieposters per post voor maar € 36. In een mooie stevige koker en met een aardige postbode (daar zijn we streng in). Leuk? Mail hallo@plint.nl met je gegevens, dan maken we een abonnement in orde.

Heb je nog vragen over abonnementen?
Stuur dan een mail naar hallo@plint.nl of bel: 040 245 4001 We hebben vast een antwoord.

School? Betaal met de Cultuurkaart
Plint is Cultuurkaart-acceptant en ook het abonnement kan op die manier worden betaald. Bestel per e-mail naar hallo@plint.nl en niet via de site. Vergeet niet in de mail het kaartnummer te vermelden. Die hebben we nodig om een accoord te krijgen.

Abonnementen
Alle abonnementen worden ieder jaar automatisch verlengd. Zo hoef je geen poster te missen. Opzeggen kan alleen schriftelijk, om misverstanden te voorkomen en moet uiterlijk eind juni binnen zijn. Een mail naar hallo@plint.nl is ook goed maar let er goed op dat je een ontvangstbevestiging van ons ontvangt. Er gaat wel eens iets mis in de digitale wereld - als je geen mail terug krijgt, is de kans groot dat je mail niet is aangekomen en de opzegging dus ook niet.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.