Abonnement

DADA's belanden bijna nooit bij het oud papier maar worden bewaard, verzameld en zelfs verkocht via Marktplaats of weggegeven op onze Facebookpagina.

Wil je geen DADA meer missen? Neem dan nu een abonnement - 4 nummers voor € 27,50. Bovendien krijg je het eerste nummer als welkomstcadeau! Leuk? Mail hallo@plint.nl met je gegevens, dan maken we een abonnement in orde.

DADA is een kwartaalblad. Ieder kwartaal krijg je een DADA in de bus. Het eerste nummer van je abonnement is je welkomstcadeau. Dat is dus soms even geduld hebben. Om het wachten te verzachten sturen we je daarom een link naar een digitale DADA. Dan heb je vast iets te lezen totdat de eerste DADA komt :-)

Na afloop van het eerste abonnementsjaar wordt het abonnement automatisch verlengd tot we - 3 maanden voor het volgende nummer - op een briefje krijgen dat DADA gemist kan worden. Dat mag ook per mail naar hallo@plint.nl Lees hier meer over opzeggen.

Het is ook mogelijk een abonnement DADA cadeau te doen. Zo'n abonnement stopt automatisch na een jaar. Tijdens het bestelproces kun je bij afwijkend verzendadres de naam en adresgegevens van de ontvanger invoeren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.