voordekunst.nl

schermafbeelding_2019-05-02_om_11.52.33
In december bestaan we 40 jaar! Een verjaardag om trots op te zijn en die gevierd mag worden. En omdat we alles al hebben, staat er maar 1 ding op ons cadeaulijstje: een poëziescheurkalender.

We krijgen al heel lang en heel vaak de vraag of we een poëziescheurkalender willen maken. Dat willen we best want we lezen zelf ook graag elke dag een gedicht, maar het is tijdrovend (365 gedichten!) en duur (365 vergoedingen aan dichters!) dus ehhh... eigenlijk alleen mogelijk als jullie beloven de scheurkalender te kopen. Hoe? Heel simpel. Doneer op voordekunst.nl € 25, want dat zou je ook betalen als je de kalender op onze site zou kopen. Als we genoeg donaties hebben, gaan we de kalender maken. Daarna krijg jij jouw poëziescheurkalender 2020 thuisgestuurd. Op de laatste bladzijde bedanken we je en vermelden we de voornamen van alle donateurs.  

Eind juni kijken we naar de eindstand en of het mogelijk is. Dus wil je meedoen, doe het dan meteen even (dankdankdank!) op www.voordekunst.nl. Als alles gaat zoals we willen, trekken we ons in juli terug op een bank en herlezen we alle gedichten die in al die jaren bij Plint verschenen zijn. Uit al die gedichten kiezen we er 365, dus als je ons al een tijdje kent, is deze scheurkalender een feest van herkenning. En natuurlijk horen we graag welk gedicht niet mag ontbreken. Je helpt ons enorm als je bij je donatie je favoriete PLINTgedicht in de motivatie zet.
scheurkalender