Stationery - stationery - F I N A L  S A L E  Poëzie en beeldende kunst agenda 2018 nu van € 22,50 voor € 15

F I N A L S A L E Poëzie en beeldende kunst agenda 2018 nu van € 22,50 voor € 15€ 15,00dichter:

verschillende dichters

beeld:

verschillende kunstenaars

omschrijving:

F I N A L S A L E Poëzie en beeldende kunst agenda 2018 nu van € 22,50 voor € 15

Natuurlijk kun je alles digitaal doen. Elke smarttelefoon heeft een agenda en allerlei apps om voor eeuwig aan van alles herinnerd te worden. Handig, Maar niets is zo fijn als een spiksplinternieuwe agenda van papier, een belofte van een mooi nieuw jaar.

Vorig jaar veranderden we het uiterlijk van onze agenda. Geen ringband meer, want die vonden we vervelend in onze tas. Wat groter, want ruimte heb je nooit genoeg en niet afgesneden, want dan zie je zo mooi alle kleuren van de agenda. We kregen veel reacties - heel veel. Mensen die de ringband weer terug wilden (nee, nooit meer - sorry!) en mensen die het meer een telefoonboek vonden ;-) Ok, we zijn misschien een beetje doorgeschoten in ons enthousiasme. Note to self: soms heb je wel ruimte genoeg dus. Daarom maakten we de agenda voor 2018 iets kleiner want natuurlijk luisteren we naar alle feedback. Kleiner, maar nog groot genoeg voor zo’n 60 gedichten en beelden want daar kunnen we geen dag zonder. We kozen wel weer voor die mooie onafgesneden vorm want daar zijn we zelf nog steeds verliefd op. De notitiepagina’s zijn in deze agenda verspreid door het hele jaar. Aan het einde van iedere maand heb je 4 pagina’s.

De agenda begint in week 52 van 2017 en gaat door tot week 3 van 2019. Handig. En natuurlijk geven we tips voor de leukere dingen van het leven: de tentoonstellingen die je wilt zien, festivals die je niet wilt missen en wanneer je kaarten voor de Nacht van de Poëzie moet bestellen.

Werkelijk alles wat je nodig hebt om van 2018 een poëtisch jaar te maken.

De agenda is gebonden met rood garen in cahiersteek (chique!) Het beeld op de omslag is van Milou Trouwborst.

formaat:

19 x 25,4 cm.materiaal:

208 pagina’s gebonden met cahiersteek (chique!)