Raamgedichten - Raamgedichten - Raamgedicht Kei

Raamgedicht Kei€ 15,75gedicht:

Raamgedicht Kei

kei

hij was groot
hij was rots
van heel hoog
keek hij trots
in het dal

maar hij brak
en hij viel
en een
beek
nam
hem
mee
naar
de
zee

hij werd
rond
door het
zand
werd een kei
op het strand
bij de zee
dichter:

Frank Eerhart

Frank Eerhart (1948) schrijft gedichten voor kinderen en volwassenen en is ook beeldend kunstenaar. Bekende Plintposters van hem zijn: Klein beginnnen, ik zie de zee en wie is wie.
beeld:

Marthe van Herk

Marthe van Herk (1986) is beter bekend als de knipkunstenaar achter Whispering Paper. Alle ontwerpen worden door haar zelf getekend en vervolgens met de hand en een scherp mesje stukje bij beetje uitgesneden uit een stuk papier.
De knipsels zijn vaak geïnspireerd op flora en fauna; vogels en wilde bloemen zijn bijvoorbeeld veel voorkomende onderwerpen.
Het werk kenmerkt zich door de hoge mate van detaillering en is meestal gesneden uit wit papier. De unieke ontwerpen en het tijdrovende handwerk geven ieder werk een eigen karakter.
Ook dit beeld bij het gedicht 'Kei' is door haar getekend en vervolgens helemaal met de hand uitgesneden.
omschrijving:

Raamgedicht Kei

Marthe van Herk knipte bij het gedicht van Frank Eerhart deze prachtige, zachte wereld van bomen, paardebloemen en vosjes. Geknipt voor op je raam!

Anders dan veel mensen denken is een raamgedicht geen sticker. Die zijn weliswaar makkelijk aan te brengen maar heeeel moeilijk te verwijderen. Onze raamgedichten worden gezeefdrukt op transparant folie. Bij ieder raamgedicht zitten 4 transparante zuignapjes met druknagels in de koker. (kijk hiernaast voor meer informatie) Zuignapjes zijn handig bij ramen zemen. Bovendien hangt het raamgedicht dan net een stukje voor het raam in plaats van er op - het geeft een mooi effect.

formaat:

65 x 50 cm.materiaal:

transparant foliekleur:

wit