Posters - S A L E    P o ë z i e p o s t e r s - S A L E poëzieposter Miertje van € 13,50 voor € 7,50

S A L E poëzieposter Miertje van € 13,50 voor € 7,50€ 7,50dichter:

Edward van de Vendel

Edward van de Vendel (1964) schrijft gedichten, kinderboeken en jeugdromans en geeft gastcolleges op de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. Zijn jeugdboeken zijn vaak vertaald en onderscheiden. Hij kreeg grote bekendheid met zijn Superguppie-kinderliedjes. De bundel gedichten voor 6+ ‘Superguppie’ verscheen in 2003 bij uitgeverij Querido in Amsterdam en werd o.a. bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs en een Zilveren Griffel. Er zijn inmiddels vier delen verschenen. Dit jaar verschijnt de verzamelbundel 'SUPERGUPPIE IS ALLES'.
beeld:

Anne van den Berg


Anne van den Berg geniet van de kleine dingen. Het begon toen ze zelf nog klein was. Altijd bezig met kleine dingetjes kleien, naaien of knippen.
Tijdens haar studie illustratie op AKV St. Joost in Breda bleef ze al tekenend en fotograferend op zoek naar schoonheid in de details. In 2009 rondde ze haar opleiding af en zette zichzelf in de illustratiewereld met een idee voor een boekje over kleine borsten. Dat leverde Anne de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs op, een TEDxAmsterdamWomen praatje en een vliegende start van haar carriere. Sindsdien werkt ze als freelance illustrator, voor allerlei bladen, boeken, websites, conferenties en opdrachtgevers. En natuurlijk begint haar werk nog steeds zo klein mogelijk. Omdat dat natuurlijk voelt. Maar vooral omdat het dat moeilijker maakt en zorgt voor de mooiste schoonheidsfoutjes.