Poëzieposters voor 7 tot 107

De bekende poëzieposters van Plint: gedichten van bekende namen en aanstormend talent gecombineerd met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren.
Of zoals Vrouwkje Tuinman schreef toen we haar toestemming vroegen voor haar gedicht op een zadelhoesje: Wat heerlijk! Zoals half Nederland, vermoed ik, ben ik opgegroeid met Plintposters in de klas.Ik hoopte al best lang dat er een keer ‘iets’ van mij kwam.  groeten Vrouwkje 
Dus. Hoor bij die helft en hang een poëzieposter van Plint in de klas. Als een poster een jaar hangt, heeft het even tijd. Wordt het eigen. Het blijft hangen en er komen mooie dingen van. Misschien wordt er iemand in de klas dichter, zoals Vrouwkje.  
De posters hieronder zijn geschikt voor beginnende lezers maar voel je vooral niet buitengesloten. Ze zijn geschikt vanaf 7 jaar maar ze kunnen mee tot je 107e. Sommige posters voor beginnende lezers werden echte klassiekers en sieren studentenhuizen, wachtkamers van tandartsen en gangen van ziekenhuizen. We zie ze zelfs terug in kantoorgebouwen, als we in het donker met de trein langs een kantoorgebouw flitsen waar de schoonmaakploeg aan het werk is. Fan? Neem dan ook een abonnement op het digibord. Dan staat er elke week een toepasselijk gedicht voor je klaar. Begint de week meteen goed! (en we noemen geen namen maar ehhh een zekere staatssecretaris van een zeker departement geeft ons digibordabbonnement met regelmaat cadeau na een schoolbezoek ;-)

Vorige | 1 | 2 | 3
Posters - Poëzieposters voor 7 tot 107 - S A L E Poëzieposter met gedicht Opnieuw van € 13,50 voor € 8,10

S A L E Poëzieposter met gedicht Opnieuw van € 13,50 voor € 8,10

dichter: Kees Spiering
beeld: Katharine Morling

€ 8,10 meer informatie Helaas uitverkocht!
Posters - Poëzieposters voor 7 tot 107 - poëzieposter met gedicht Kuren van Frank Eerhart

poëzieposter met gedicht Kuren van Frank Eerhart

dichter: Frank Eerhart
beeld: Sebastiaan Van Doninck

€ 13,50 meer informatie Helaas uitverkocht!
Posters - Poëzieposters voor 7 tot 107 - SALE Poëzieposter met gedicht Wie leefde als een blinde mol van € 13,50 voor € 6,75

SALE Poëzieposter met gedicht Wie leefde als een blinde mol van € 13,50 voor € 6,75

dichter: Ienne Biemans
beeld: Milja Praagman

€ 6,75 meer informatie Helaas uitverkocht!
Posters - Poëzieposters voor 7 tot 107 - poëzieposter met gedicht wie is wie van Frank Eerhart

poëzieposter met gedicht wie is wie van Frank Eerhart

dichter: Frank Eerhart
beeld: Sarah Nixon

€ 13,50 meer informatie Helaas uitverkocht!
Vorige | 1 | 2 | 3