Posters - Poëzieposters voor 14 tot 114 - poëzieposter met gedicht we zouden kunnen gaan zitten

poëzieposter met gedicht we zouden kunnen gaan zitten€ 13,50gedicht:

poëzieposter met gedicht we zouden kunnen gaan zitten

we zouden kunnen gaan zitten
in een koffiekopje.

je weet wel,
een klassiek,
met schuine wanden,
zodat we telkens naar elkaar toe schuiven.

geen mok, dat niet.
geen grote cilinder
met platte bodem

maar zo’n kleintje,
bol.

misschien dat we daarin
moeten investeren:

van alle kamers kopjes maken.
dichter:

Sylvie Marie

Sylvie Marie is een dertiger uit het Vlaamse Tielt, maar ze woont al jaren in Gent. Ze schrijft verhalen en gedichten en staat regelmatig op een podium om haar teksten tot leven te wekken. Wekelijks geeft ze schrijfles aan de academie van Tielt en Ieper. Haar boeken hebben titels als 'Zonder', 'Toen je me ten huwelijk vroeg' 'Altijd een raam' en 'Speler X'. De bundel 'Altijd een raam' werd bekroond met de Prijs Letterkunde 2017 van de provincie Oost-Vlaanderen. Ooit was ze huisdichter van het weekblad Humo. Ze is getrouwd met een dichter, heeft twee kinderen en een hond.
beeld:

Milou Trouwborst

Milou Trouwborst (1991) woont en werkt in Utrecht. In 2016 studeerde zij af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in de richting illustratie. Hoewel haar achtergrond in grafisch ontwerp en illustratie ligt, richt zij zich ook veel op het maken van autonoom werk. Haar volkstuin en ook haar atelier, gelegen op een eilandje in Utrecht, geven haar de rust en inspiratie om te maken. Graag werkt ze analoog en vanuit haar intuïtie. Dit zorgt veelal voor poëtische en melancholische beelden met oog voor kleur en detail.
omschrijving:

poëzieposter met gedicht we zouden kunnen gaan zitten

Om misverstanden te voorkomen: ons logo staat groot op dit plaatje op internet om illegaal knip- en plakwerk te voorkomen. Op de echte poster staat ons logo natuurlijk niet.

formaat:

80 x 60 cm.materiaal:

papierkleur:

fullcolour