Posters - Poëzieposters voor 14 tot 114 - NIEUW poëzieposter met gedicht We zullen

NIEUW poëzieposter met gedicht We zullen€ 13,50gedicht:

NIEUW poëzieposter met gedicht We zullen

We zullen

Zeker, mijn liefste, ze zullen, maar wij zullen meer, ze
zullen zullen, maar met speels gemak zullen we meer

wat ze ook zullen: ze maken geen enkele kans want wij
zullen meer, we leven allemaal niet meer dan gemiddeld

tachtig jaar, zij niet en wij niet maar zie maar mijn liefste
wat wij uit die zeg veertig jaar nog kunnen peuren terwijl

zij, ach ze zullen maar en zullen, geef ze honderd jaar voor
mijn part en nog zullen ze niet meer dan wat ze zelf zullen

alle vogels die hun vleugels uitslaan, tegelijk, niet om te willen
vliegen maar uit pure schrik, ze zullen net als wij mijn lief

maar voor het zover is, zullen we, zullen wij, wat we zouden
in die hele rij van gezegende jaren die we nog hebben, zullen we.

dichter:

Thomas Möhlmann

Thomas Möhlmann (1975) debuteerde als dichter met De vloeibare jongen (Prometheus, 2005), waarop nog drie bundels volgden: Kranen open (2009), Waar we wonen (2013) en Ik was een hond (2017). Hij stelde twaalf poëziebloemlezingen samen, is redacteur van poëzietijdschrift Awater en doceert aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en de Schrijversvakschool in Amsterdam. Zijn poëzie las hij voor op talloze binnen- en buitenlandse podia, van Berlijn, Bratislava, Praag en Istanbul tot Lowlands, Crossing Border, Carré en Het Concertgebouw.

Als presentator, moderator of interviewer werkte hij onder meer voor Poetry International, Wintertuin Festival, International Literature Festival Utrecht, Poëzieweek, Spui25, Verse Verzen en zijn eigen live talkshow Möhlemanns & Köhlemanns [doen boeken].
Hij schreef columns voor Het Parool, Vooys en Awater en organiseerde literaire programma’s voor Perdu, Read My World, North Sea Poetry, Xsaga, het Nederlands Letterenfonds, Nieuw Dakota, Tolhuistuin, Boekhandel Over het Water en Athenaeum.
beeld:

Lotte Dirks

Lotte Dirks (1986) is een illustrator met een voorliefde voor alles wat groeit en bloeit. Haar illustraties gaan over gewone dingen in en rondom huis en tuin. Door een combinatie van oude en nieuwe technieken ontstaan sfeervolle beelden met een vleugje nostalgie. Na haar studies Grafisch ontwerp en Illustratie werkt zij sinds 2014 als freelance illustrator vanuit haar studio in Eindhoven. Als echte papierliefhebber werkt Lotte regelmatig voor uitgeverijen en tijdschriften. Dankzij het decoratieve karakter van haar werk ontstonden ook mooie samenwerkingen met bedrijven in de interieurbranche. Voor een kijkje achter de schermen volg je Lotte op Instagram @lottedirks. Haar werk is te vinden op lottedirks.com

formaat:

80 x 60 cm.materiaal:

papier