Posters - Abonnement poëzieposters - Abonnement op serie poëzieposters voor de onderbouw (7-14 jaar)
Cadeautje voor abonnees
Bij de posterserie voor de basisschool van 2018 zijn 6 gedichtenlessen geschreven door Linda Vogelesang. Ze verschenen, samen met 6 kijk- & tekenlessen in Het grote gedichten & tekenen + inspiratieboekje. Los te koop voor € 10 maar gratis voor abonnees. 

Geen verzendkosten
Het abonnementsbedrag is incl. verzendkosten.

Abonnement op serie poëzieposters voor de onderbouw (7-14 jaar)€ 36,00dichter:

verschillende dichters

beeld:

verschillende kunstenaars

omschrijving:

Abonnement op serie poëzieposters voor de onderbouw (7-14 jaar)

We maken posters voor alle leeftijden. Er zijn posters voor beginnende lezers vanaf 7 jaar die met gemaak meegaan tot je 107e. Sommige posters voor beginnende lezers werden echte klassiekers en hangen in studentenhuizen en bij tandartsen en ziekenhuizen. Juist omdat ze zo vrolijk en toegankelijk zijn, vinden ze een groot publiek. We maken ook posters voor poëzieliefhebbers van 14 jaar tot 114.

Neem een abonnement met 50% korting Een poëzieposter kost € 13,50. Een abonnement is veel voordeliger. Voor € 35 (incl. porto) krijg je ieder jaar, voor het begin van de Kinderboekenweek, 6 prachtige spiksplinternieuwe poëzieposters per post. In een mooie stevige koker, gebracht door een aardige postbode (daar zijn we streng in).

Als je nu een abonnement neemt, krijg je de 6 nieuwe posters toegestuurd.
Bij deze serie posters zijn 6 lessen geschreven door Linda Vogelesang. Ze zijn gebundeld in een schriftje, dat je bij de serie cadeau krijgt.

Heb je nog vragen over een abonnement? Stuur een mailtje naar hallo@plint.nl We hebben vast een antwoord.

formaat:

80 x 60 cm.materiaal:

6 posters met lessenkleur:

fullcolour