Poëzie om te kussen

Met onze kussenslopen met gedichten val je heerlijk in slaap met een dichtregel in je hoofd...

Er zijn inmiddels heel veel gedichten als 'Poëzie om te kussen' verschenen. Er zijn natuurlijk gedichten voor de ♥liefste! En voor wie het allemaal zo zorgeloos niet is, zijn er troostgedichten. Er zijn gedichten die je kunt mompelen als je niet goed wakker kunt worden - en gedichten die je kunt mompelen als je niet in slaap kunt vallen - in oplichtende inkt, voor wie wakker ligt.

Alle kussenslopen zijn van 100% katoen, in opdracht van Plint in Europa geweven en genaaid en in Nederland met de hand gezeefdrukt met watervaste inkt. Daar zijn we streng in want we willen dat al onze leveranciers de conventies van de ILO (international Labour Organisation) volgen. Dat betekent onder andere dat er geen sprake is van kinderarbeid. Slaapt wel zo lekker!
 1. Kussensloop 'LIEFSTE'

  Kussensloop 'LIEFSTE'

   15,75
  LIEFSTE ik zoek een woord een heel nieuw woord een woord dat niemand kent ik zoek een woord dat zeggen wil dat jij de liefste bent Meer info
 2. Kussensloop 'Versje om te mompelen'

  Kussensloop 'Versje om te mompelen'

   15,75

  Versje om te mompelen als je niet goed in slaap kunt komen

  de slome slak slaapt in de slappe sla
  de slome slak slaapt in de slappe sla
  de slome slak slaapt in de slappe sla
  de slome slak slaap idde slappe sla
  de slowe slah slawidde slawe sla
  de sllde slll saal asssasssssssss
  de sll de sll
  sssssss

   

  Versje om te mompelen als je niet goed wakker kunt worden

  mmhohmmhohmmhohpfff
  mmhohmmhohmmhohpfff

  izzolekkewarmier
  izzolekkewarmier

  mamoewakkewoh
  mamoewakkewoh

  moemewazze
  moemewazze

  hup

  Dit kussensloop is dubbelzijdig bedrukt. Op de ene kant staat Versje om te mompelen als je niet goed wakker kunt worden in fluor oranje. Op de andere kant staat Versje om te mompelen als je niet goed in slaap kunt komen . Dat is gedrukt met onzichtbare inkt. Die inkt moet eerst ‘opladen’. Leg het sloop een paar uur onder een felle lamp, en kijk daarna in een donkere ruimte, zoals bijvoorbeeld de wc (met de lamp uit;-). 

  Meer info