Boeken - Boeken - Boek 'Lees maar lang en wees gelukkig'
100 kaarten uit het boek
Het boek staat in de Poëzie Top 10 en dat moet gevierd worden! Daarom maakten we ook deze kaarten box met maar liefst 100 poëziekaarten uit het boek. Om te versturen of lekker voor jezelf te houden en ergens op een mooi plekje te kijk te zetten. De box met 100 kaarten kost € 35. Heel handig om in huis te hebben! Kijk snel hier.
Plint 365
Een deel van het boek staat ook in onze app Plint 365. Voor € 0,99 krijg je elke dag een toepasselijk gedicht op je smartphone of tablet. Bij moederdag een gedicht over moeders en in het najaar  'Najaar' van J.C. Bloem. Je kunt de gedichten opslaan of doormailen. De app is voor Apple en Android en is eeuwigdurend. Kijk ook hier.

Boek 'Lees maar lang en wees gelukkig'€ 26,75dichter:

verschillende dichters

beeld:

verschillende kunstenaars

omschrijving:

Boek 'Lees maar lang en wees gelukkig'

Sommige gedichten en beelden wil je blijven zien. Dat weten we bij Plint als geen ander. In dit luxe, gebonden boek hebben we de 500 beste, leukste en fijnste combinaties bij elkaar gebracht - een boek om af en toe in te lezen, eindeloos in te bladeren en altijd bij de hand te willen hebben. Het staat in Nederland in de Poëzie Top 10 (bron CPNB) en stond maandenlang in de top 3 van de Vlaamse Poëzie Top 10. Grote namen en aanstormend talent - je ontdekt het in dit boek. Inmiddels in de vijfde druk verschenen!

formaat:

17 x 14 cm.materiaal:

527 pagina's - gebondenkleur:

fullcolour