Leeslampjes / dekens

Alles wat je nodig hebt voor lange avonden luierlezen ...

 1. < 3

  Leesdeken van lamswol

  Leesdeken van lamswol

   77,50
  We zijn dol op dit heerlijke plaid van 100% lamswol - dat is de wol van een lam tussen de 7 en 9 maanden oud die voor de eerste keer geschoren wordt. Daarom heet het lamswol en kriebelt de plaid niet. De lammetjes worden met respect voor dierenwelzijn geschoren en misschien zijn de plaids daarom wel zo heeeeeeerlijk warm. De lamswol komt uit Nieuw-Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele farms waar de dieren opgroeien. De wol is eco - niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en andere toevoegingen. Eco wol is heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel. De plaid is jacquard geweven waardoor de achterkant van de deken precies het negatief is van de voorkant. Verder is mooi afgewerkt met witte franjes. Je krijgt bij de plaid een klein wolkammetje. kleur: grijsblauw afmeting: 130 x 200 cm (inclusief de franjes) (alleen online te koop). Meer info
 2. < -32

  Leeslampje Flowers

  Leeslampje Flowers

   69,00

  We zijn zelf al een tijdje verliefd op de leeslampjes van Hommage Department, een lampenlijn van 2 Utrechtse designers. We selecteerden 2 lampjes uit hun collectie, gemaakt van pure materialen als hout, beton en porselein. Dit  leeslampje FLOWER was genomineerd voor de Rijksstudio Award van het Rijksmuseum en dat snappen we goed ;-) Het andere lampje staat hier.

  De lampjes hebben een lekker lang snoer van 4 meter en een dimmer. Dit leeslampje FLOWER heeft een groen snoer. Wil je het lampje meteen in gebruik nemen? Bestel er dan hier een LEDlamp bij. Hommage Department heeft ook een eikenhouten wandhouder in de collectie (mooooooi) en een prachtige tafellamphouder als je het lampje op tafel wilt zetten. De wandhouders vind je als je naar beneden scrollt ( bij verwante producten). De lampjes worden op bestelling gemaakt, dus hou rekening met 3 tot 5 werkdagen.

  Meer info
 3. < -30

  Leeslampje Shades

  Leeslampje Shades

   69,00

  We zijn zelf al een tijdje verliefd op de leeslampjes van Hommage Department, een lampenlijn van 2 Utrechtse designers. We selecteerden 2 lampjes uit hun collectie, gemaakt van pure materialen als hout, beton en porselein. Dit is leeslampje SHADES. Het andere lampje staat hier.

  De lampjes hebben een lekker lang snoer van 4 meter en een dimmer. Dit leeslampje SHADES heeft een grijs snoer. Wil je het lampje meteen in gebruik nemen? Bestel er dan hier een LEDlamp bij. Hommage Department heeft ook een eikenhouten wandhouder in de collectie (mooooooi) en een prachtige tafellamphouder als je het lampje op tafel wilt zetten. De wandhouders vind je als je naar beneden scrollt ( bij verwante producten). De lampjes worden op bestelling gemaakt, dus hou rekening met 3 tot 5 werkdagen.

   

  Meer info
 4. < -27

  Wandlampje geluk

  Wandlampje geluk

   39,50

  Thuislezen en voorlezen wordt wel heel gezellig met dit heerlijk nostalgisch leeslampje. Het is een wandlampje van Grootzus, de illustrator die de prachtige tekeningen voor DICHTER. geluk maakte. Zij maakt met de neushoorn van de voorkant van dat nummer dit lampje, exclusief voor DICHTER. De lampjes worden op bestelling gemaakt, dus hou rekening met 3 tot 5 werkdagen. Een geweldig cadeau voor abonnees van DICHTER., thuislezers en voorlezers.

  Het lampje is 20 cm breed. Het wordt met peertje geleverd, dus je kunt het meteen in gebruiknemen.

   

   

   

   

  Meer info