DICHTER - DICHTER.  - DICHTER. nr. 6 'Nieuwe buren'
AANBIEDING
Meer van DICHTER.? Klik hier voor een leuke aanbieding: 4 x DICHTER. tegen het abonnementstarief! Vandaag besteld, deze week in huis. 

DICHTER. nr. 6 'Nieuwe buren'€ 6,25dichter:

De dichters van DICHTER. 6

Gerard Berends, Annemarie van den Brink, Katelijne Brouwer, Frank Eerhart, Remco Ekkers, Tim Gladdines, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Ineke Holzhaus, Mieke van Hooft, Hans Kuyper, Johanna Kruit, Joke van Leeuwen, Theo Olthuis, Erik van Os, Kasper Peters, Bas Rompa, Iris Le Rütte, Kate Schlingemann, Kees Spiering, Rian Visser, Linda Vogelesang, Bette Westera, Saskia van der Wiel en Riet Wille.
beeld:

Milou Trouwborst

Milou Trouwborst (1991) woont en werkt in Utrecht. In 2016 studeerde zij af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in de richting illustratie. Hoewel haar achtergrond in grafisch ontwerp en illustratie ligt, richt zij zich ook veel op het maken van autonoom werk. Haar volkstuin en ook haar atelier, gelegen op een eilandje in Utrecht, geven haar de rust en inspiratie om te maken. Graag werkt ze analoog en vanuit haar intuïtie. Dit zorgt veelal voor poëtische en melancholische beelden met oog voor kleur en detail.
omschrijving:

DICHTER. nr. 6 'Nieuwe buren'

Een bijzonder nummer van DICHTER. over nieuwe buren, nieuwkomers, vluchtelingen en asielzoekers. Over hoe het was, daar, en hoe het is nu, hier. De zachtste DICHTER. tot nu toe.

We maakten dit nummer in samenwerking met het COA. Een aantal gedichten uit deze DICHTER. 6 verschijnt ook als muurgedicht in verschillende AZC's. Met ontroerend voorwoord van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam.

De gedichten worden afgewisseld met prachtige zachte schilderijen van Milou Trouwborst.

formaat:

A5 formaat