DICHTER - DICHTER.  - DICHTER. nr. 11 Bewaard
AANBIEDING
Meer van DICHTER.? Klik hier voor een leuke aanbieding: 4 x DICHTER. tegen het abonnementstarief! Vandaag besteld, deze week in huis. 

DICHTER. nr. 11 Bewaard



€ 6,50



dichter:

De dichters van DICHTER. 11

Met gedichten van Jan de Bas, Daniel Billiet, Katelijne Brouwer, Herman Coenen, Liz Ditters, Frank Eerhart, Remco Ekkers, Judy Elfferich, Tim Gladdines, Diet Groothuis, Kees Hermis, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Wim Hofman, Ineke Holzhaus, Mieke van Hooft, Johanna Kruit, Wiel Kusters, Hans Kuyper, Ko de Laat, Joke van Leeuwen, Mariet Lems, Erik van Os, Kasper Peters, Fetze Pijlman, Bas Rompa, Iris Le Rütte, Kate Schlingemann, Kees Spiering, Rian Visser, Linda Vogelesang en Bette Westera.
beeld:

Tineke Meirink

Tineke Meirink (1972) werd in Utrecht geboren. Ze studeerde in Den Bosch aan de Hogeschool voor de Beeldende Kunsten en woont en werkt nu in Groningen. Tineke maakt illustraties voor prentenboeken, schoolboeken, poëziebundels, AVI-boekjes, spellen, jeugdtijdschriften en televisie (Sesamstraat). Haar werk is vertaald in het Zweeds, Fins, Engels, Koreaans, Chinees en Sloveens. Ze maakt ook graag vrij werk. Een voorbeeld daarvan is het project Stop:watch waarmee ze in april 2011 startte. Dat werk, dat op haar website www.tinekemeirink.nl te zien is, verscheen ook als memoryspel 'Can You See What I See' bij BIS Publishers, in een reclamecampagne voor Samsung Mobile France en in een Nederlandse campagne voor het CPNB. Bij de Franse uitgeverij Le Diplodocus verschenen twee Stop:watch boekjes: 'Dans la rue' en 'Dans la ville'. En voor Plint illustreerde ze in deze stijl DICHTER nr. 11.
omschrijving:

DICHTER. nr. 11 Bewaard

Gedichten over verzamelingen en alles wat de moeite waard is om te bewaren. Gedichten over geheimen en teruggevonden schatten in vergeten schoenendozen. Over tijdmachines, zoldervondsten en herinnerdingen: een nummer om te bewaren. Het voorwoord werd geschreven door Wiel Kusters. De fantastische illustraties zijn gemaakt door Tineke Meirink.

formaat:

112 blz.