DICHTER - DICHTER.  - DICHTER. nr. 1 'Voor altijd jong'
verzendkosten per bestelling
Nederland: € 2,50.
België: € 6,25.

Abonnementen zijn incl. verzendkosten!
Of neem een abonnement op DICHTER.
Een abonnement op 4 nummers kost maar € 15 (incl. verzendkosten). Kijk voor meer informatie over een abonnement en de volgende nummers van DICHTER. hier.
cadeau-abonnement
Een abonnement op DICHTER. is natuurlijk ook een goed cadeau. Je geeft iemand voor maar € 15,50 vier hele mooie dichtschriftjes. En maak je geen zorgen: een cadeau-abonnement stopt automatisch na een jaar, dus niemand zit ergens aan vast ;-) 

Leuk? Sluit het abonnement hier af.
DICHTER. in een app
In onze nieuwe app met 365 nieuwe gedichten staan ook gedichten uit DICHTER. Voor € 3,99 krijg je  iedere dag een nieuw gedicht en beeld binnen. Een goed begin van je dag! De app is misschien wat duurder dan je van apps gewend bent, maar we zijn niet zo groot als Angry Birds ;-) en worden niet gesubsidieerd. Dichters en kunstenaars moeten ook eten ;-) en bovendien is het maken een behoorlijk tijdrovend klusje. Toch te duur? Kijk dan bij onze eerste app. Die is nu afgeprijsd naar € 0,99.

Je kunt de app bij apple heel gemakkelijk cadeau doen. 
(Bij Android niet - sorry)
Open de Plint App in de App Store en tik daar op het icoontje rechtsboven (vierkant met pijltje).
Kies dan voor de optie ‘Cadeau’, vul het e-mailadres van de ontvanger in (en eventueel een leuke boodschap) en wanneer het cadeau bezorgd moet worden. Easypeasy!
Helaas uitverkocht!

DICHTER. nr. 1 'Voor altijd jong'€ 5,95dichter:

De dichters van DICHTER. 1

Gerard B. Berends, Frank Eerhart, Tim Gladdines, Diet Groothuis, Hans Hagen, Gijs van der Hammen, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Johanna Kruit, Hans Kuyper, Joke van Leeuwen, Ted van Lieshout, Koos Meinderts, Theo Olthuis, Fetze Pijlman, Erik van Os, Bas Rompa, Kate Schlingemann, Rian Visser, Linda Vogelesang, Bette Westera en Riet Wille.
beeld:

Eline Rijnvos

Eline Rijnvos (1990) studeerde in 2013 af als illustrator aan de Akademie
voor Kunst en Vormgeving St. Joost te Breda. Sinds die tijd werkt ze als
freelance illustrator aan diverse opdrachten. Eline's tekenstijl is te herkennen aan de fijne lijnvoering en heldere beeldtaal. Ze werkt het
liefst met zwarte pen en papier en kleurt de illustraties daarna met de hand of digitaal in. Eline haalt haar inspiratie uit de natuur en haar passie voor koken, maar haar grootste inspiratiebron is haar oma.
omschrijving:

DICHTER. nr. 1 'Voor altijd jong'

In dit eerste nummer van DICHTER. staan Opa’s en oma’s centraal. Eline Rijnvos tekende voor deze allereerste DICHTER. de zachtste teckels, de stoerste rollators en de mooiste ijskarretjes. Bijzonder.

Dagblad Trouw noemde dit nummer 'vrolijk, humoristisch en prachtig vormgegeven'. Grietje Braaksma (boekhandelaar en bekend van o.a. het boekenpanel van DWDD) schreef in haar voorwoord: "Mijn liefde voor dichters en poëzie begon op de middelbare school. Ik had een lerares Nederlands, mevrouw Rijpkema, die alles, maar dan ook alles wist van poëzie. Goed nieuws voor iedereen die geen mevrouw Rijpkema had of heeft: vanaf nu is er DICHTER."

DICHTER. verschijnt 4 keer per jaar. Een los nummer kost € 5.95. Een abonnement op 4 nummers kost € 15 (incl. porto).

formaat:

A5materiaal:

100 bladzijdes


Helaas uitverkocht!