Top 25

 

8 mei Moederdag - de mooiste cadeaus voor die van jou (onze uitgaven kosten minder dan bloemen en blijven langer mooi ;-)
 1. Jubileumboek 40 jaar Plint

  Jubileumboek 40 jaar Plint

   40,00

  een pond veren vliegt niet als er geen vogel in zit - Bert Schierbeek


  Het beste uit 40 jaar plint.  Deze bloemlezing ‘een pond veren vliegt niet als er geen vogel in zit’ is ons paradepaardje. De mooiste combinaties uit 40 jaar Plint op onderwerp bij elkaar in 14 hoofdstukken. Grote namen. Check. Aanstormend talent. Check. Je ontdekt het allemaal in dit boek. Klassiekers en splinternieuw werk. 

  Een feest van herkenning voor wie ons al een tijdje kent. Met 4 leeslintjes, om snel terug te kunnen bladeren naar meer dan 1 gedicht ;-)
  Met een voorwoord van Joke van Leeuwen en registers op dichter, kunstenaar en op titel. 

  hardcover ISBN 9789059308947 18 x 22 cm. 528 blz.  gebonden + 4 leeslintjes! 

  Wat een bizar mooi boek.
  Thomas Möhlmann

  Wat een prachtig 40-jaar-jubileumboek! Mooie vormgeving, mooi formaat, fijn papier. Daar word je vrolijk van.
  Hans Hagen

  Het is een schitterend, overrompelend knap boek geworden.
  Gil vander Heyden

  Wat een prachtig, rijk jubileumboek; wat een oogst!
  Erik Mattijssen

  Ik wil je laten weten hoezeer ik geniet van jullie monumentale jubileumboek. Wat een in álle opzichten gewéldige uitgave.
  Kees Spiering

   

  Meer info
 2. Nieuw Verjaardagskalender van de bomen & en het bos

  Verjaardagskalender van de bomen & en het bos

   13,00

  In deze verjaardagskalender staat bij iedere maand een toepasselijk gedicht uit DICHTER. van de Bomen het bos (een mooi nummer, maar uitverkocht. Sorry!). De prachtige illustraties zijn van Lotte Dirks. De allerbelangrijkste data die ieder jaar op dezelfde dag vallen, hebben we alvast voor je ingevuld. De rest is aan jou. en beeld. Alle ruimte om mooie dagen en jarige jobjes te noteren. De kalender is gedrukt op stevig, goed beschrijfbaar papier en voorzien van ringband en ophanghaakje. 

  Gedichten van Annemarie van den Brink, Katelijne Brouwer, Judy Elfferich, Jos van Hest, Johanna Kruit, Hans Kuyper, Mariet Lems, Bas Rompa, Kate Schlingemann, Theo Olthuis, Erik van Os en Saskia van der Wiel.

  32 x 18 cm * ISBN 9789059309012

  Meer info
 3. < -47

  Leeslampje Flowers

  Leeslampje Flowers

   69,00

  We zijn zelf al een tijdje verliefd op de leeslampjes van Hommage Department, een lampenlijn van 2 Utrechtse designers. We selecteerden 2 lampjes uit hun collectie, gemaakt van pure materialen als hout, beton en porselein. Dit  leeslampje FLOWER was genomineerd voor de Rijksstudio Award van het Rijksmuseum en dat snappen we goed ;-) Het andere lampje staat hier.

  De lampjes hebben een lekker lang snoer van 4 meter en een dimmer. Dit leeslampje FLOWER heeft een groen snoer. Wil je het lampje meteen in gebruik nemen? Bestel er dan hier een LEDlamp bij. Hommage Department heeft ook een eikenhouten wandhouder in de collectie (mooooooi) en een prachtige tafellamphouder als je het lampje op tafel wilt zetten. De wandhouders vind je als je naar beneden scrollt ( bij verwante producten). De lampjes worden op bestelling gemaakt, dus hou rekening met 3 tot 5 werkdagen.

  Meer info